İstanbul 20°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

VYeniKonak’ta ödeme fırsatı! 2027’ye kadar ödeme yok

Vakıf GYO ve İlk İnşaat iş birliğiyle İzmir Konak’ta geliştirilen 12,6 milyar TL’lik VYeniKonak projesinde, “Şimdi al, 2027’de ödemeye başla” kampanyasının yanı sıra 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

İzmir’in merkezinde konut, ofis ve ticari alanları bir araya getiren VYeniKonak projesinin lansmanı gerçekleştirildi. Vakıf GYO ve İlk İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen, yaklaşık 12,6 milyar TL yatırım değerine sahip proje, esnek ödeme seçenekleriyle konut ve gayrimenkul yatırımcılarına sunuluyor. “Şimdi al, 2027’de ödemeye başla” kampanyasının yanı sıra yüzde 5 peşinatla 36 ay, yüzde 20 peşinatla ise 48 aya kadar vadeli ödeme imkânı sağlanıyor.

İzmir’in gelişen ticaret ve yaşam aksı Konak’ta yükselen VYeniKonak’ın lansmanı, Sheraton Grand İstanbul Ataşehir’de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı ve Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şuayyip İlbilgi, İlk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Selami Erdoğan ile şirket yöneticileri ve çalışanları katıldı.

VYeniKonak’ta 611 bağımsız bölüm yer alacak

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, VYeniKonak’ın İzmir’de gerçekleştirdikleri önemli yatırımlardan biri olduğunu belirterek projenin yaklaşık 12,6 milyar TL yatırım değerine sahip olduğunu açıkladı. Toplam 17 bin 703 metrekarelik arsa üzerinde geliştirilen projenin yaklaşık 130 bin metrekare inşaat alanına sahip olacağını ifade eden İncehasan, iki kuleden oluşan projede farklı ihtiyaçlara hitap eden bağımsız bölümlerin yer alacağını söyledi.

VYeniKonak’ta 386 ofis, 174 konut ve 51 ticari ünite olmak üzere toplam 611 bağımsız bölüm bulunacak. Konut ve ofis seçenekleri 1+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklüklerde tasarlanırken proje, hem yaşam hem de çalışma alanlarını aynı noktada buluşturacak.

Yüzde 5 peşinatla 36 ay vade seçeneği

Projenin ödeme koşullarına ilişkin bilgi veren İncehasan, farklı finansal planlara uygun alternatifler sunduklarını belirtti. “Şimdi al, 2027’de ödemeye başla” kampanyasının yanı sıra yüzde 5 peşinatla 36 ay ve yüzde 20 peşinatla 48 aya kadar vadeli ödeme seçeneklerinin bulunduğunu kaydetti.

İncehasan, VYeniKonak’ın yalnızca konut ve ofislerden oluşan bir proje olarak tasarlanmadığını, ticari alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle günün farklı saatlerinde yaşayan bir merkez olmasının hedeflendiğini dile getirdi. Projede yaklaşık 5 bin metrekare ticari alan ve 12 bin metrekare peyzaj alanı bulunacak.

İlk İnşaat’tan VYeniKonak açıklaması

İlk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Selami Erdoğan, VYeniKonak’ın şirketin gelişim sürecinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. 2002 yılında başlayan faaliyetleri kapsamında farklı coğrafyalarda ve sektörlerde projeler gerçekleştirdiklerini belirten Erdoğan, şirketin bugüne kadar 8 milyar doların üzerinde sözleşme üstlendiğini ve yıllık yaklaşık 500 milyon dolarlık taahhüt gerçekleştirdiğini söyledi.

Vakıf GYO güvencesiyle projede geliştirici olarak sorumluluk üstlendiklerini aktaran Erdoğan, yapı güvenliği ve zemin etütlerinden afet sonrasında kullanılabilirliğe kadar tüm süreçleri bir bütün olarak ele aldıklarını vurguladı. Erdoğan, projede yalnızca yapı inşa etmeyi değil, ailelerin uzun yıllar yaşayabileceği bir alan oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Vakıf GYO’dan VYeniKonak projesinde 12,5 milyar TL’lik yeni sözleşme

 

Ekim 2029’da teslim edilmesi planlanıyor

13 Mart 2026 tarihinde inşaatına başlanan VYeniKonak’ın Ekim 2029’da teslim edilmesi planlanıyor. Sürdürülebilir mimari anlayışıyla geliştirilen projede LEED Gold sertifikası hedefleniyor. Enerji verimliliği, çevresel duyarlılık ve iç mekân yaşam kalitesini odağına alan proje, yeşil bina yaklaşımıyla tasarlanıyor.

Yaklaşık 12 bin metrekarelik peyzaj ve yeşil alanıyla dikkat çeken VYeniKonak’ta bahçeli rezidanslar, özel havuzlu penthouse daireler ve farklı büyüklüklerde konut alternatifleri yer alacak. Ege Denizi manzarasına açılan geniş pencereler ve terasların yanı sıra açık havuzlar, fitness alanı, padel kortu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları ve yürüyüş parkuru da projenin sosyal donatıları arasında bulunuyor.

İzmir’in ulaşım akslarının kesişiminde

Konak’ta, İzmir’in ana ulaşım ağlarının kesişiminde konumlanan VYeniKonak; Ankara Asfaltı, Altınyol, İZBAN ve metro istasyonlarına yakınlığıyla öne çıkıyor. Sağlık merkezleri, üniversiteler, alışveriş merkezleri ve Adnan Menderes Havalimanı’na ulaşım imkânlarıyla farklı kullanıcı gruplarına hitap etmesi hedeflenen proje, konut ve ofis kullanımını ticari alanlarla bir araya getiriyor.

Yaklaşık 12,6 milyar TL yatırım değerine sahip VYeniKonak, konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan karma kullanım modeli, sosyal donatıları ve uzun vadeli ödeme seçenekleriyle İzmir’in merkezinde yeni bir yaşam ve çalışma alanı olarak geliştiriliyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Melis Sütşurup ve babasına yakalama kararı çıktı!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.