İstanbul 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

BMW ve lezzet tutkunları Büyükyalı’da buluştu

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, Borusan işbirliğiyle gerçekleştirdiği etkinlikte, yeni 5 Serisi’ni deneyimlemek isteyen BMW tutkunlarını ağırladı. “Kusursuzun Evrimi” sloganıyla piyasaya sürülen yeni 5 Serisi, etkinliğe özel olarak satış ofisine getirilirken, isteyen ziyaretçilere aracı yakından tanıma ve test sürüşüne katılma imkanı sunuldu. Sürüş keyfini ikna edici bir şekilde karşılamasıyla ön plana çıkan yeni 5 Serisi, “iyi yaşam”ın konfor ve kalitesine yakışan estetik ve sportif tasarımıyla da göz doldurdu.

Mehmet Özer’den ‘İyi yemek’ sırları

Ünlü şef Memet Özer’in katılımıyla renklenen etkinliğe katılanlar, Özer’in keyifli sohbeti ve lezzetli ikramlarıyla eğlenceli bir pazar günü yaşadı. İyi yaşamın en önemli bileşenlerinden birinin iyi yemek olduğunu belirten Özer, mevsiminde ve taze malzemelerle, doğru tekniklerle pişirilmiş yemeği “iyi yemek” olarak tanımladı. Mutfak serüveninin nasıl başladığını anlatan ve tutku olmadan yemek yapmanın mümkün olmadığına değinen Özer, başarılı bir aşçı olmanın ön koşulunun yemek yemeyi sevmek olduğunu belirtti. Memet Özer’in mutfak sırları ve kültürü üzerine katılımcıların sorularını da yanıtladığı etkinlik, ünlü şefin özel olarak hazırladığı karışık mantarlı risottonun konuklara ikram edilmesiyle sona erdi.

Büyük ilgi gören etkinliğe katılanlar, projeyi yerinde görerek satış ekibinden detaylı bilgi alırken, Büyükyalı’nın lüksü yeniden tanımlayan 4 farklı konseptteki 4 örnek dairesini de gezme imkanı buldu.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

BMW ve lezzet tutkunları Büyükyalı’da buluştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.