Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyım olarak atandığı Göktuğ Multimedya Yayıncılık AŞ’ye ait “Flash Haber TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nü satışa çıkarma kararı aldı. Satış, 7145 sayılı Kanun’un geçici 2’nci maddesi, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu’nun 134’üncü maddesi ve ilgili yönetmelik kapsamında, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek.
Ticari bütünlük, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından verilen uydu ortamından televizyon yayın lisansı, çok il kablo ortamından televizyon yayın lisansı ve bu lisanslara bağlı internet ortamından televizyon (İnternet-TV) yayın izni ile Flash Haber TV’nin faaliyetlerine tahsis edilmiş mal, hak, varlıklar ve sözleşmelerden oluşuyor.
Satışa konu “Flash Haber TV Ticari ve İktisadi Bütünlüğü”nün muhammen bedeli 84 milyon TL olarak belirlendi. İhale, haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak, şartnamede belirtilen kayıt ve şartlarla yapılacak.
İhale 17.09.2025 tarihinde, saat 14:00’te “Fon”un Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul adresindeki Konferans Salonunda yapılacak.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında, Flash TV’nin sahibi olarak görülen Erkan Kork ve 59 kişiye karşı bir operasyon gerçekleştirildi. Bu kişiler hakkında “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “suçtan kaynaklanan mal varlıklarını aklamak” ve “yasadışı bahis faaliyetlerine muhalefet” gibi ciddi suçlamalar yöneltildi.
Emlaknews.com.tr
Bursa Mustafakemalpaşa’da satılık 4 arsa, bir tarla!