İstanbul 15°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Reha Muhtar Boğaz’daki yalısını satıyor: Fiyat 20 milyon dolar

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar, yaklaşık 25 yıldır sahibi olduğu İstanbul Boğazı’ndaki yalısını satışa çıkardı. 2000 yılında 4,5 milyon dolara aldığı yalı için şimdi 20 milyon dolar istiyor.

Ünlü spiker Reha Muhtar, uzun yıllardır yaşadığı Baltalimanı Caddesi’ndeki Boğaz yalısını satma kararı aldı. Bu gelişme hem gayrimenkul hem magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı.

Muhtar’ın satış kararı merak konusu olurken, söz konusu yalı geçmişte aile içi anlaşmazlıklar nedeniyle de sık sık gündeme gelmişti. Ünlü isim, çocuklarının annesi Deniz Uğur ile hem mülk hem de velayet konusunda yaşanan anlaşmazlıklar sonrası dava açmıştı.

“Deniz Uğur cenazeme gelmesin” demişti

Reha Muhtar, 2024 yılında geçirdiği ev kazasının ardından yoğun bakımda tedavi görmüş ve daha sonra taburcu edilmişti. Ünlü spiker, Ferdi Tayfur’un cenazesinde yaşananların ardından vasiyetini kamuoyuyla paylaşarak, “Deniz Uğur cenazeme gelmesin. Ferdi Tayfur’un başına gelenler benim cenazemde yaşanmasın” sözleriyle dikkat çekmişti.

Değeri 5 kat arttı

Muhtar’ın 2000 yılında 4,5 milyon dolara aldığı Baltalimanı’ndaki yalı için şimdi 20 milyon dolar istediği öğrenildi. Böylece yalının değeri 25 yılda yaklaşık 5 kat artmış oldu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Tekirdağ’a Kınalı-Çorlu-Marmaraereğlisi Devlet Yolu geliyor!

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.