İstanbul 11°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Luxera GYO, NEW ERA 2030 ile 2026’da İstanbul’da 4 proje

Luxera GYO, NEW ERA 2030 vizyonu kapsamında 2026’da İstanbul’da 4 yeni projeye başlayacak. İlk proje Luxera Topkapı yatırım ve yaşam odağıyla öne çıkıyor.

2024 yılında gayrimenkul yatırım ortaklığı dönüşümünü tamamlayan Luxera GYO, uzun vadeli hedeflerini “NEW ERA 2030” vizyonu altında birleştirdi. Şirket, bu vizyon doğrultusunda 2026 yılında İstanbul’da dört yeni projeye başlamayı planlıyor. İnovasyonu iş modelinin merkezine alan Luxera GYO, yapı teknolojilerinden müşteri deneyimine kadar tüm süreçlerde yenilikçi bir yaklaşım benimsiyor.

NEW ERA 2030 vizyonunun tanıtımıyla birlikte Luxera GYO’nun ilk yeni projesi olan Luxera Topkapı da kamuoyuna duyuruldu. 2026’da hayata geçirilecek projelerin ikisi Anadolu Yakası’nda, ikisi ise Avrupa Yakası’nda yer alacak.

Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş, şirketin 2015’te başlayan yolculuğunun 2024’te GYO dönüşümüyle yeni bir aşamaya geçtiğini belirterek, artık şeffaf, sürdürülebilir ve kurumsal bir büyüme modeliyle hareket ettiklerini vurguladı. Taş, bugüne kadar geliştirilen projelerle güçlü bir yaşam topluluğu oluşturduklarını ifade etti.

2026’da İstanbul’da 4 yeni proje

Ramazan Taş, NEW ERA 2030 vizyonu kapsamında her yıl ortalama dört proje üretmeyi hedeflediklerini belirterek, 2026’da başlayacak projelerin yalnızca büyüme değil, daha geniş bir kitleye ulaşma stratejisinin parçası olduğunu söyledi. Projelerin, yaşam kalitesini yükselten ve insan odaklı tasarım anlayışıyla geliştirileceği kaydedildi.

Vizyonun merkezinde inovasyon var

Luxera GYO’nun yol haritasının temelinde inovasyon yer alıyor. Taş, yapı teknolojileri, dijitalleşme, yapay zekâ destekli planlama, BIM ve dijital ikiz çözümleriyle daha verimli ve öngörülebilir süreçler hedeflediklerini aktardı. Bilimsel veriler ve demografik analizlerle, geleceğin yaşam ihtiyaçlarının bugünden planlandığını ifade etti.

Doğru lokasyon, doğru proje, doğru kitle

Luxera’nın proje geliştirme yaklaşımında veri analizi ve insan içgörüsü öne çıkıyor. Taş, gayrimenkulde arz-talep dengesinin doğru kurulmasının önemine dikkat çekerek, İstanbul’daki kentsel dönüşüm sürecinde aktif rol almayı planladıklarını söyledi.

Aidatları düşüren sürdürülebilir çözümler

Luxera GYO, sürdürülebilirliği yalnızca çevresel değil, ekonomik bir değer olarak ele alıyor. Enerji verimliliği, akıllı sistemler ve uzun ömürlü malzemelerle yaşam maliyetlerini düşüren projeler geliştiriliyor. Bu yaklaşımın, aidatları azaltan planlamalarla desteklendiği vurgulanıyor.

Luxera Topkapı ile somut vizyon

Luxera Topkapı, NEW ERA 2030 vizyonunun ilk somut örneği olarak öne çıkıyor. Modern mimarisi, fonksiyonel planlaması ve merkezi konumuyla dikkat çeken proje; genç profesyoneller, öğrenciler ve küçük aileler için tasarlandı. 2+1 ağırlıklı daire seçenekleri, ofis ve home-office kullanıma uygun birimler projede yer alıyor.

Yüksek kira potansiyeli

Topkapı bölgesindeki iş merkezleri, üniversiteler ve sağlık yatırımları, projeye güçlü bir kiralama talebi sağlıyor. Özellikle 1+1 ve 2+1 dairelerin, sürdürülebilir ve yüksek kira geliri potansiyeli sunduğu belirtiliyor.

Proje detayları

5.500 metrekare arsa üzerinde, 13 katlı iki bloktan oluşan Luxera Topkapı’da toplam 256 bağımsız bölüm bulunuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yanı sıra cadde mağazaları ve ofisler projede yer alıyor. Yaklaşık 31 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin 2027 sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Kapalı havuz, fitness, sauna, Türk hamamı ve peyzaj alanları sosyal donatılar arasında bulunuyor.

Merkezi konum ve ulaşım avantajı

Zeytinburnu Davutpaşa Caddesi üzerindeki proje; E-5’e 500 metre, metro ve metrobüse 5 dakika mesafede konumlanıyor. Avrasya Tüneli ve metro hatlarına yakınlığıyla İstanbul’un her noktasına kolay ulaşım imkânı sunuyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İstanbul Tuzla Aydınlı 1. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.