İstanbul 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Emine Timur, kendi mücevher markasını kuruyor

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un eşi Emine Timur, yeni bir girişimle mücevher dünyasına adım atıyor. “Friendno.4” adını verdiği markasının tanıtımlarına başlayan Timur, ilk paylaşımlarıyla merak uyandırdı.

NEF’in tasarım ve marka komitelerinde aktif rol alan Emine Timur, uzun süredir tasarım deneyimini eşinin markası için değerlendiriyordu. Şimdi ise kendi işinin başına geçmeye hazırlanıyor.

Yakın çevresi tarafından Erden Timur’un başarısındaki “gizli kahraman” olarak anılan Emine Timur, sosyal medyada “friendno.4” adlı hesabını açarak markasının ilk ipuçlarını verdi.

“İçsel Mücevher” manifestosu

İlk paylaşımında “İçimizdeki Mücevher – Orijinal Bir Manifesto” başlığıyla yola çıkan Timur, “Kendi anlamını ve özünü ararken, aslında herkesin içinde saklı bir mücevher vardır. ‘Arkadaş’ gelir ve o mücevheri ortaya çıkarır. Böylece, gerçek değer görünür hale gelir” ifadelerini kullandı.

Bir sonraki paylaşımında gül görseli üzerine şu sözleri ekledi: “Yolculuk burada başlıyor. Hatırlamaya, hissetmeye ve fark etmeye çağrı… Arkadaşla birlikte, içindekiyle yeniden bağ kurarsın. Gözlerini yola, kalbini sevgiye, ruhunu harekete açarsın. Henüz dönüşüm değil – bu sadece uyanış.”

Küresel tanıtım planı

Emine Timur’un markasını hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tanıtmak için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Tarzına dair ipuçları

Emine Timur, daha önceki bir röportajında NEF’teki çalışmalarını “Doğadan ve sadelikten ilham alıyoruz, aynı zamanda teknolojinin sunduğu imkanlardan da yararlanıyoruz. Her mekanın kendine özgü, stil sahibi ve sıra dışı olmasına özen gösteriyoruz. Küresel trendleri takip ediyoruz ve detaylara büyük önem veriyoruz. NEF’in odağında her zaman insan var” sözleriyle özetlemişti.

Üniversitede tanıştılar

Emine Timur ve eşi Erden Timur, Marmara Üniversitesi’nde okurken tanıştı. İzmirli olan çiftin Ala Bade ve Yusuf Kenan adında iki çocuğu bulunuyor.

Sosyal projelerde de aktif

Emine Timur, Nef Vakfı çatısı altında yürütülen sosyal sorumluluk projelerinde aktif rol alıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere burs verilmesi ve şehit-gazi çocukları için özel destek programlarının oluşturulmasında da öncülük ediyor.

Burak Artuner-patronlardunyasi.com

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

SGK para bulabilmek için elindekini avucundakini satıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.