İstanbul 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
  • EmlakNews.com.tr
  • Hotpoint buharlı fırın ile lezzet deneyimini üçe katlayın

Hotpoint buharlı fırın ile lezzet deneyimini üçe katlayın

Hotpoint, sağlıklı yemekler pişirmek isteyenler için lezzet deneyimini farklı bir boyuta taşıyan yeni buharlı fırınını geliştirdi. Ekmek veya et ve balık yemekleri pişirmek için ideal olan Gentle Steam buharlı fırınlar, iç tabandaki özel alana su eklenebilmesi sayesinde fırında pişirmeye nem ilave edip lezzeti artırıyor.

Hem geleneksel hem de buharlı pişirme özelliği sunan Hotpoint buharlı fırın, pişirme sürecinde besinler için ideal sıcaklığı ve nem oranını koruyarak daha sulu, daha çıtır ve 3 kata kadar daha lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı oluyor. Kullanıcıların tek yapması gerekense fırının tabanında yer alan bölmeye su eklemek ve özel programlardan birini seçmek.

Yeni buharlı fırınlardaki BesinKategorisi fonksiyonu, fırının iç kapağında bulunan program ikonları ile kullanma kılavuzuna gerek kalmadan istenen yiyecek için en ideal ayarlamayı sunuyor. Besin kategorisi açıklamaları, buhar kullanılan tüm programlar için; ne kadar su gerektiğini, pişirme esnasında tepsi pozisyonunu, ideal sıcaklık seviyesini ve pişirme zamanını yiyeceğin türüne ve ağırlığına göre gösteriyor.

Buharla katlanan lezzet

Fırının içerisindeki sıcak hava genellikle yiyeceklerin doğal nemini kaybetmesine sebep oluyor. Hotpoint buharlı fırında et ve tavuk için özel olarak geliştirilen programlarda buharla pişen gıdalar nemini kaybetmiyor, böylece daha sulu pişiyor ve daha iyi kızarıyor. Sıradan fırınlarda balığın kurumaması için pişirme kağıdına ya da alüminyum folyoya sarılması gerekirken, balık programı sayesinde buhar fonksiyonu nemi içeri hapsediyor. Herhangi bir kapağa ya da kaplamaya ihtiyaç duymadan içi sulu dışı çıtır balık pişirmek mümkün hale geliyor. Ekmek programında ise buhar fonksiyonu, daha çok kabarmış ve daha çıtır hamur işleri pişirme imkanı sağlıyor.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hotpoint buharlı fırın ile lezzet deneyimini üçe katlayın

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.